NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Bucharest, Romania

  Recent Locations

   Experienta MiLONGA TABiET in fiecare joi 252, tDJ Gabriela Manea in Bucharest


   • Experienta MiLONGA TABiET in fiecare joi 252, tDJ Gabriela Manea Photo #1
   1 of 1
   October 17, 2019

   Thursday   7:00 PM (on various days)

   25 Hristo Botev
   Bucharest, Bucureşti

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Experienta MiLONGA TABiET in fiecare joi 252, tDJ Gabriela Manea

   De acum suntem constanti, fara oprire, pana in Iunie cand iesim afara, la Cercul Militar. Suplimentar fata de ce stiti, daca veniti de la cursuri de tango, faceti un selfie cu interiorul locului de unde veniti si intrati cu doar 10 lei -tDJ Gabriela Manea In Copper's sus in mansarda. O viata avem, sa o traim intens. Dansati respectand eticheta de milonga (minimum acceptat: fara high boleo, intrare doar dupa ce s-a luat ok-ul de la liderul in fata caruia intrati, respectati sensul de dans si ronda). 1. Invitati prin intermediul cabeceo 2. Intrati pe ronda doar dupa ce ati luat ok-ul liderului in fata caruia intrati 3. Nu incepeti sa dansati imediat ce incepe muzica, acordati-va cu ea 4. Urmariti linia dansului. Pot fi 2-3 ronde concentrice. 5. Ramaneti pe ronda voastra. 6. Protejati-va partenera de eventuale obstacole 7. Boleo si alte adornos pe podea pentru a preveni scuzele 8. Evitati sa aveti conversatii lungi pe ronda 9. Critica este pentru ore sau practica 10. Spuneti multumesc la finalul dansului 11. S-a terminat dansul, duceti doamna de unde ati luat-o 12. Parfum, deodorant. Asigurati-va ca nu este in exces dar totusi este prezent :) 13. Lumina este bestiala. Decorul, asemenea. Noi facem poze si poate vreti cu voi in hainute frumoase Filmarea din cover a fost facuta la finalul lunii Noiembrie 2018 - Program: 19:00-00.00 - Garderoba, la etaj, are rolul de a gazdui toate hainele, pantofii si cizmele voastre. Pentru a avea un spatiu doar pentru dans si socializare, fara incaltari si haine. Va rog folositi garderoba! - Programul de sprijinire al liderilor continua: consta in intrare preferentiala pentru toti leaderii care vin pana in ora 19.15 (vin inseamna ca au platit participarea pana la 19.15 si danseaza). Intrarea preferentiala pentru leaderii ce au ajuns inainte de 19.15 si atentie, danseaza, este data de o donatie recomandata de 5 lei in loc de 15 lei. Limita este data doar de timp nu si de numar! - Donatie recomandata Milonga 15 lei - pentru dansatori - bratara rosie - Donatie recomandata 15 lei -pentru invitati (copii nu platesc) - bratara coral - Podeaua este parchet - La 5 minute de mers pe jos de la piata Rosetti / Universitate- Parcarea se face pe stradute la Coppers Pub. -Independent de scoala la care ati fost sau inca mai mergeti la cursuri, sunteti bine veniti. Adresa: Hristo Botev Nr. 25  

   Categories: Performing Arts

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Experienta MiLONGA TABiET in fiecare joi 252, tDJ Gabriela Manea. Book your stay now!